Monday, April 30, 2012

Vintage jewelry collection!

I'm a huge fan of vintage style.. and like every girl I'm a huge jewelry junkie! :)
This vintage jewelry are from my mom and my grandma. I love it , It's classic , pretty , unique! :)
I wanted to share this little collection with you!:)

Tuesday, April 24, 2012

INSPIRATION - Bedroom/Headboard decoration!

Hey babes! I love inspirational posts and today again I'm doing one! :) I came across some fun headboard ideas for bedrooms and I wanted to share them with you :)Some of them you can do it yourself :)
Have a lovely day!
-M

Monday, April 23, 2012

REVIEW - Clean&Clear blackhead clearing daily scrub!


It's time for review! :) I was waiting to spent the whole product , so I can be sure with my conclusions. It's Clean&Clear blackhead clearing daily scrub oil-free. I was using this for about couple of months , two times a day, it's a 150ml tube, not expensive at all.
First of all, it's a scrub for blackhead removal, I didn't have many blackheads , but most of them that were there are now gone! And the ones that weren't completely gone, are easy to remove! 
Second , it's a scrub , it has this white creamy mass with blue pieces, which are very gentile and give nice exfoliation. I liked it because it didn't dry my skin at all! It wasn't very happy with the exfoliating skills , but I guess it's because it's a daily scrub , It shouldn't be very harsh on the skin.
Third , it's oil-free, so because I have combined skin , this was perfect for me ... oily products.. make me oily!:) 
One tip! When your choosing a product , you must know the type of your skin and what you need! :)

**************************
  Време е за review! :) Чекав да го потрошам целиот продукт пред да направам ревизија на истиот! Се работи за чистач за лице Clean&Clear blackhead clearing daily scrub oil-free. Го користев оклу 2 месеци, го има во Зегин , Тинкес ,Веро и сите поголеми маркери, за цела околѕ 220 денари.
Прво, овој чистач е наменет за отстранување и спречување појава на црнки ( митасери ). Јас лично немав многу, но голем дел од тие што ги имав ги снема, а тие што останаа беа многу лесни за отстранување.
Второ, ова е чистач кој врши добра ексфлорација на лицето, велам добра а не одлична бидејќи е наменет за дневна упореба ( еднаш/двапати на ден ) и затоа има блага формула. Има бела кремаста формула, со мали сини парчиња , многу е лесен,хидрира и воопшто не ја суши кожата
И трето, има безмаслена формула, бидејќи имам комбинирана кожа го одбрав овој без масло, и ми се погоди. Воопшто немав вишок масленост на лицето, дури и ми се намали.
Ви го препорачувам ако имате кожа слична на мојата, има достапна цена , а убаво работи.

Кога бирате производи за кожа ( лице/тело) па и за коса , најдобро е да знаете каква кожа/коса имате, да знаете што ви треба , само така може да го одберете најдобриот продукт!:)

Saturday, April 21, 2012

Health tips! What do you know about fruit? / Kako pravilno se jade ovosje?


I'm a little bit obsessed with healthy eating (one good addiction, hooray for me! ) I'm not really into looking skinny and starving myself , I'm a food lover so I try to eat as healthy as I can. When I was teen I wasn't eating properly and I wasn't happy with my body , but since then with proper food & exercise I've come to a normal weight and feeling healthy. Enough talking , let's get to the tips! :) 

The question is - What's the right way to eat fruit?

The only right way to eat fruit is on a empty stomach ONLY then , before eating any kind of food! Eating fruit is great for detoxification of your organism, it gives your body energy, makes you looking healthy and slim. If you eat it after a meal it doesn't really go directly in your organism , but it stays over your food in your stomach, spoils and all the vitamins are gone! Eating it on a empty stomach will prevent feeling a bloat , and only lemons and oranges will not make you feel like that because of the acid they contain.
Do you like juice and soda? Well they are not good for you at all! Freshly squeezed juice is one thing, but factory made with conservancies , uh no! ( you knew that right? :) )

Kiwi - small but powerful! they are a good source of potassium, magnesium, vitamin E and contains twice as much vitamin C than oranges!
Apple - contains a small percentage of vitamin C, but is a powerful antioxidant and has nutrient in its crust. It increases the action of vitamin C, which reduces the risk of colon cancer, heart and brain stroke.
Strawberry - a fruit which gives great protection! There is a great antioxidant power, and protects the body from the occurrence of cancer, varicose veins blood. Also used as a natural bleach the teeth. This group includes raspberries, blackberries, blueberries and cherries.
Watermelon - is the best fruit for extinguishing thirst! Contains 92% water. Contains vitamin C and potassium.
Guava and Papaya - are the most vitamin C of all fruits! Papaya is also rich in carotene and a good effect on the eyes.

One other tip! Drink lots of water , BUT .. yes there is a big BUT - not cold water right after the meal! Why? Because it slows down the metabolism and the fat on your body just gets ticker! I recommend a cup of green tea! :)

Well, that's it for now, there will be more posts about healthy issues! :)

********************************

Имам една добра опсесија! :)  А тоа е постојано читање на информации за здрава исхрана и практикување на истото! :) Кога бев помлада не бев задоволна со себе и пробав да ја променам исхраната ( а не диета , НИКАКО! ).Tака и беше , со правилна исхрана и со вежбање , денес сум задоволна со себе, не сум слаба , голем гурман сум , но се чувствувам здраво , што ми е најважно! :)

Сакам да споделам нешто со вас - Како правилно се јаде овошјето? 

Не е само да се купи, измие, исече и изеде , кога не се јаде кога треба негативно се одразува на нашето тело. Овошјето се јаде само на празен желудник, никако после јадење. Ако на наполнет желудник додадете овошје, дур се обработи храната , храниливите состојки на овошјето ќе изчезнат и телото ќе складира само масти.А кога се јаде на празен желудник , директно оди во организмот и овозможува детоксификација!
Овошните сокови со конзерванси и газираните , значат само внесување на непотребни калории во организмот! Освежуваат моментално, потоа сакаш уште и уште и ќе се подуеш од нив. Подобро напиј се цедено овошје или уште подобро изеди овошен плод. 
А еве и за некои од овошјата...
Киви - мали но моќни! Добар избвор на калиум, магнезиум витамин Е , содржи двојно повеќе витамин Ц од портокалот.
Јаболко - соджи мал процент на витамин Ц , но има антиоксидантска моќ и има хранливост во нејзината кора. Го зголемува активното дејствување на витаминот Ц со што го смалува ризикот од рак на дебелото црево, срцев и мозочен удар.
Јагода - е овошје кое дава голема заштита! Има голема антиоксидантска моќ и го штити организмот од настанување на рак и проширени крвни вени. Исто така се употребува и како природен избелувач на забите. 
Во оваа група спаѓаат и малини, капини, боровинки и цреши.
Лубеница - е најдоброто овошје за гасење на жед! Содржи 92% вода. Соджи витамин ц и калиум.  
Гуава и Папаја - имаат најголемо количество витамин ц од сите овошја! Папајата е исто така богата со каротен и добро делува на очите. 

И уште еден совет... пијте многу вода , но никако ладна после јадење! Тогаш испиената чаша вода го забавува метаболизмот и варењето на храната , па така доаѓа до формирање на нови наслаги на масти и зацврстување на постојаните! Ви препорачувам топла шоља зелен чај :)

Толку за сега.. ќе следат и други совети за здравје! :)))

Sunday, April 15, 2012

Monday, April 9, 2012

LoveDaStyle #2 Lauren Conrad

Lauren is one of my favourite celebrities ever! I was huge fan of hers back in The Hills days and I miss that show so much! :)  She is so beautiful and her style is just amazing ! So feminine, lovely and sexy! I really like her clothing line, It's just so her! 
Some of my favorite outfits...

Sunday, April 8, 2012

Lipstick #2 - Kicked up coral!


It's spring time babes and it's time for fun colors!
 I've got this new Avon lipstick in the shade kicked up coral. I'm always a little sceptic about trying out new colors, but this past few mounts I have this color fever, picking out the most random colors. So, this new lipstick is so so good! For that price , Avon always has very good lipsticks. This has intense color,it's very creamy and hydrating , I love it!

Wishlist #1 Rose Gold
Hey babes! I'm wanting this Michael Kors watch for so long now , I'm loving the rose gold.. Kors has amazing watches! It's hard to choose one in so many nice ones ! :)
Ah, I hope I get this soon :(

Wednesday, April 4, 2012

LoveDaStyle #1 : Kourtney Kardashian

Hey everyone! 
This post will be about style that inspires me and today I choose Kourtney Kardashian.
Kourt is my favorite of the Kardashian sisters. I love her for her personality and I like her style better than Kim and Khloe. Even know with her baby bump she looks amazing! She has changed a bit, with her being a mom now , she is wearing more comfortable cloths , but style is eternal, it can't change.I especially love her everyday/running around outfits , mostly because we have similar style:) 
These are some of my favourite outfits! 


Sunday, April 1, 2012

Thank God It's a rainy sunday!


Happy Sunday <3
I woke up and I'm kinda glad to see it rains , it had been a very sunny week and I have lots of studying to do, so I was postponing that all the time ! :) So I started this morning with coffee , my book and fresh squeezed lemon. I HAVE to finish this , so this weather fits me perfectly :)